Referenties

Super leuke familie fotoshoot gehad, zijn hartstikke blij met het resultaat. Zeker voor iedereen aan te bevelen!

Nog bedankt voor een gezellige dag.

~ Sophie Roderkerken ~ 

 

Het is ondertussen een tijd geleden, maar genieten nog steeds elke dag van de foto's. Ik ben een aantal keer bij Ellen langs geweest voor een fotoshoot. Zowel alleen als met mijn zusjes.

Tijdens de fotoshoot heerst er een gezellige en fijne sfeer! Lekker gek doen is geen probleem.

De kwaliteit van de foto's is zeer goed, waardoor zij makkelijk op canvas zijn af te drukken en je blijft genieten van dat moment! Hieronder twee foto's die zijn gemaakt door Ellen de Graaf.

~ Elsanne de Vroom~ 

 

Ellen is een hele fijne fotograaf, met veel geduld, hele leuke ideeën en duidelijk liefde voor het vak. Wij komen graag nog een keer terug.


~Chantal Pijl ~ 

 

Hoewel ik niet graag op de kiek ga, heb ik bij Ellen al meerdere fotoshoots laten maken van ik met mijn honden. Ze stelt niet alleen mij, maar ook mijn honden op hun gemak waardoor de foto’s niet gemaakt maar juist spontaan en natuurlijk zijn!

Hond die stuiterbal of juist wat introverter is, Ellen lukt het altijd om mooie foto’s te maken!

~Iris Tewes ~ 

 

Ellen is een enthousiaste, creatieve, deskundige fotograaf en een open, hartelijk en vrolijk mens. Voordat de fotoshoot begint, neemt ze alle tijd om je te leren kennen en je op je gemak te stellen met als resultaat veel (!) ontspannen, mooie, professionele, spontane en grappige foto’s! Heb nu 2 fotoshoot's gedaan bij Ellen. Eén met mijn beste vriendin en een zwangerschapsshoot met mijn man. Ze heeft mooie jurken voor de zwangerschapsshoot om uit te kiezen. Nu hebben we zondag een shoot met onze kleine man. We kunnen niet wachten tot het zo ver is.

~Laudine van 't Hek ~ 

 

Wij hebben verschillende fotoshoots laten doen door Ellen. Een lieve vrolijke vrouw die heel mooie foto's maakt en liefde voor haar werk en mensen heeft. Wij hebben een zeer goede ervaring gehad met Ellen!

Deze foto's zijn ons erg dierbaar!

~ Irene de Haan ~ 

 

Hierbij wil ik ellen bedanken voor de mooie foto's van mijn dochter. Ze heeft Ivana op de foto gezet zoals ze is, echt geweldig, ze laat je gewoon je zelf zijn. Wat niet vaak gebeurt.


 

~ Jacqueline Kooy ~ 

 

Voor het vrijgezellenfeest van mijn zus was ik op zoek naar een leuke fotograaf voor een fotoshoot. Via een vriendin van mij ben ik terecht gekomen bij Ellen van Zigeda fotografie. Zij had al een aantal keer eerder een shoot laten maken bij haar en was erg tevreden en ook belangrijk, ze maakt foto's voor een leuk bedrag.

Via Facebook contact gezocht en al vrij snel stond de afspraak. Ellen stelde zelf voor om bij mooi weer de fotoshoot buiten te doen in het park. En wat een geluk hadden wij dat het een prachtige dag was.

De shoot was erg leuk! De vrijgezel had zelf de ruimte om te zeggen wat voor foto's ze wilde hebben en uiteraard had Ellen ook volop ideeën. De dag na de shoot kregen we al een aantal foto's toe gestuurd. Drie dagen na de shoot waren ze allemaal binnen. En wat een prachtige foto's zijn het geworden!!

Ellen, nogmaals bedankt voor de mooie herinnering van een geweldige dag! Dit vergeten wij nooit meer! We zullen snel een nieuwe afspraak plannen!

~ Willeke ~

 

Via een berichtje op Facebook kwam ik bij Ellen terecht, met mijn IJslandse hond voor een fotoshoot. Mijn dametje is al op leeftijd dus vond het wel zo leuk om foto's van haar te krijgen, voor Ellen was het een ras die ze nog niet had en dus leuk voor de Portfolio. Ellen neemt ruim de tijd en niks is haar te gek, ik heb zelden iemand zoveel acrobatische houdingen aan zien nemen voor de ideale foto, dat noem ik toewijding! en het resultaat mag er zijn, mijn beauty staat er prachtig op! ben er zeer blij mee en raad iedereen aan een shoot bij Ellen te doen.

~ Ilona van der Ende ~

 

Zo blij met de foto's die we hebben van onze kindjes en onze trouwdag! Echt te zien dat je geniet van je werk en dat geeft en hele fijne sfeer! Toppp

~ Roxanne ~


Verschillende foto reportages gehad bij Ellen en zeer tevreden over het resultaat! Super mooie foto's en ze stelt ons als gezin heel erg op je gemak. Zelfs mijn zoon van 5 jaar wil op de foto

~ Selina ~


Super fotografe heel fijn om mee te werken! Heb er hele mooie foto's laten maken voor mijn portfolio. Ben super blij met alle foto's.

~ Yael ~